OM OSS

I lang tid har vi vært de som alltid har hjulpet venner, bekjente og familie med data. Det har vært enkelt for oss, ikke nødvendigvis bare fordi vi er flinke men fordi vi liker prosessen. En dag ble temaet om å gjøre dette fulltid tatt opp, og vi kunne ikke finne noen argumenter i mot. Dermed begynte eventyret som har ledet deg hit i dag. Vi begynte å planlegge, fikk på plass aksjonærer og stiftet et aksjeselskap i januar 2019, og var mva. registrert allerede i februar.

Lang erfaring fra IT-bransjen

Vår service

Hva er det som gjør god service? Vi syntes det er enkelt, det er å bry seg. Vi startet ikke denne virksomheten fordi vi måtte ha en jobb eller noe å fylle dagene med. Dette er arbeid vi tar glede i og prosessen aktiverer oss. Når fritidsinteressen din er jobben din, er det da egentlig en jobb? Det største problemet med data-service i dag er at de store kjeder har ansatte som kun ser frem til å kunne ta av seg uniformen og dra hjem, de har ingen glede i arbeidet. Dette er ikke et tilfelle hos oss og kommer til å være en nøkkelegenskap vi kommer til å vedlikeholde fremover som vi ekspanderer. 

Våre ambisjoner

Vi ønkser å kunne tilby Bergen den mest lettvinte, mest service-innstilte og den mest prisfornuftige dataservice som denne byen fortjener til både privat og bedrift. Når dette er etableret, så ønsker vi å utvide. Til og med kanskje utenfor Bergen! 

Vår historie

Vi har servicetekniker med flere års erfaring fra bransjen og rådgivere med relevant utdannelse og kompetanse. Vi har brukt de første 15 årene av arbeidslivet vårt på å samle inn kompetanse, erfaring og ferdigheter slik at vi i dag kan tilby det vi mener er et bedre tilbud enn det Bergen har i dag. 

Selskapsform

AS

Org. nr. 922 085 501

Registreringsdato

18.01.2019

I enhetsregisteret

Registreringsdasto

17.02.2019

i merverdiavgiftsregisteret