TJENESTER

Oppfølging

Les mer her.

Salg

Les mer her.

Verksted

Les mer her.

Fjernhjelp

Les mer her.

Nettverk

Les mer her.

Løsninger

Les mer her.

Har dere en liten eller mellomstor bedrift i Bergen? Her kan du se litt om hva vi kan gjøre for dere, og hvorfor dere burde velge oss som din IT-support. 

Alt for ofte ser vi arbeidsplasser uten en optimal teknologisk hverdag. Rutiner kan være tungvinte, nettsider utdaterte, utstyr ødelagt. På tross av dette har vi en tendens for å bare oss jobbe rundt det, finne en måte å få det til å fungere på. Men er dette optimalt? En av de viktige nøklene i en arbeidshverdag er effektivitet, og om ting kunne vært bedre enn de er nå kan det være et tippepunkt for mange bedrifter. Mer tid til å tenke på kunder, mindre tid på å sette opp nettverket i butikken.

Det er her vi kommer inn. Vi spurte oss selv hvorfor det var blitt som dette? Er det mangel på support-muligheter? Er det for dyrt? Er forhåndsbetalinger og bindinger skremmende? Kanskje det er latskap?

Dette har resultert i formelen vi har skapt for IT-support, for bedrifter.

Z

Ingen bindingstid, ingen kontrakt, ingen forhåndsbetaling

De fleste som leverer support setter opp månedlige priser, og gjerne med en bindingstid. Dette har vi valgt å ikke gjøre av noen få og veldig enkle grunner:

1. Dere skal aldri trenge å betale for en service om ikke servicen er gjennomført eller har vært vellykket. Derfor fakturerer vi kun etter at en jobber gjort, aldri før.

2. Bindingstid er ikke nødvendig om du som kunde er fornøyd med leverandøren. Vårt mål er alltid å yte vårt beste og da er vi selvsikker på at vi skal klare å beholde dere som kunde. Hvis du absolutt skulle ville avslutte et samarbeid, så skal ikke vi stoppe dere heller. Det er en frihet vi ikke vil frarøve noen.

3. Vi låser ikke noen til kontrakter. Vi vil gi dere et tilbud på hva vi kan gjøre for dere og deretter utføre arbeidet. 

4. Vi vil aldri prøve å selge dere programvare eller installere noe som dere ikke spesifikt trenger. Dette er en ganske vanlig rutine med betalte planer for å øke omsetning per kunde. Vi vil levere det som er etterspurt, og om vi anbefaler noe utenom vil vi være nøye på å forklare hvorfor.

 

Z

Fordeler som bedriftskunde

– Alle kjøpte maskiner vil bli satt opp på arbeidsplassen klar for bruk om det er behov for det.

– Alle servicer og innkjøp vil bli hentet og levert av oss uten ytterligere kostnad

– Gjennom vårt nettverk av leverandører kan vi levere det absolutt meste innenfor IT og data, og om leverandørene våre ikke skulle ha en vare dere ser etter skal vi alltids finne den et annet sted.