MED FJERNHJELP REPARERER VI MASKINED DIN OVER NETTET

Fjerning av virus og optimalisering av maskiner er to ting som ikke gjennomføres ofte nok.

De fleste som kontakter oss med virusproblemer har også anti-virus kjørende, uten at det har fungert. Virus kan i dag skape mange forskjellige problemer som tap i data og til og med identitetstyveri.

Vi har renset og optimalisert hundrevis av maskiner, og vi føler oss trygge på at vi kan levere det du trenger av hjelp.

t

Hvordan fungerer det?

Vi følger 3 enkle steg: 

Ring

Ring oss på 97 48 52 10 for å komme i kontakt med en tekniker. Fortell oss hva problemet er og vi kan fortelle om vi kan hjelpe deg eller ikke, ingen kostnad ennå.

Koble opp

Tekniker vil forklare hvordan vi kobler oss opp. På vår nettside laster du ned en liten fil og innen et par minutter er vi klare. Denne filen genererer en kode som tekniker kan koble seg til. Du er i full kontroll og kan stenge av når du ønsker, og etter jobben er ferdig kan vi ikke koble oss tilbake på maskinen.

t

Reparere

Nå kan tekniker begynne arbeidet. Når tekniker er ferdig vil du bli ringt opp slik at du kan bekrefte at alt er i orden, koblingen blir permanent lukket og krav på Vipps sendt over. 

Her kan du se en kort film om hvordan vi kobler oss på maskinen din. 

Optimalisering

Etterhvert som dataen har vært i drift har du flere og flere programmer installert. Dette kan gjøre at maskinen starter tregt og er treg i bruk. Det beste er å ha en manuel rens av maskinen, optimalisere oppstartsprogrammer og fjerne unødvendige filer. 

Spørsmål

Om du har spørsmål eller lurerer på noe spesifikt tar vi oss gjerne tid til å forklare hva vi har gjort, hvorfor og hvordan. Ingen spørsmål er for dumme når det kommer til sikkerhet.

Virusfjerning

Selvom du har anti-virus er realiteten i dag at det er lett å få virus. Som tiden går utvikler virus og malware seg til å forbigå anti-virus. Vi bruker et virusfjerningsprogram gjennom en ekstern tilkobling, uten at vi prøver å selge deg noe eller få deg til å installere noe nytt.