NETTVERK & BACKUP

Trenger du hjelp med nettverk? 

Vi kan sette opp alle slags former for nettverk. Kablet, trådløst, sikret, åpent, gjeste, og en miks av det som skulle trenges. Kontakt oss for en gratis og uforpliktet befaring. 

Kablet

Om du har et behov for å utvide tilgangen til et nettverk, eller om du har en maskin et annet sted i bygget som trenger en stabil og kablet tilkobling til nettverket, så kan vi sette dette opp for dere. Vi monterer Cat 5e kabler om ikke andre spesifikke behov er forklart. 

Trådløst

Trådløs dekning kan alltid være en utfordring, spesielt om arbeidsplassen er i et tettpakket betongbygg. Det finnes heldigvis mange muligheter, og mange måter å gjøre dette på. Vi kan utvide og forsterke det trådløse nettverket dere har nå, eller sette opp et helt nytt et. 

Backup

Backup er en av de viktigste sikkerhetstiltakene en moderne bedrift kan ha. Vi kan tilby en stort utvalg av forskjellige backup løsninger tilpasset deres behov. Eksempelvis kan dette være backup onsite på arbeidsplassen, mellom flere arbeidsplasser, eller dere kan leie serverplass hos oss slik at vi kan ta vare på backupen for dere.